Mjeksija Islame


Ka ardhur përmendja e sorrës në kuran në kaptinën el. Maideh, ku allahu xh, sh thotë. Jehudive e të tjerëve. Mund të jetë një ndër bimët më efektive që ekziston, duke qënë se sjell përfitime të mëdha për trupin dhe trurin. Kurani është ilaçi i padiskutueshëm për të gjitha llojet e sëmundjeve dhe dobësive që prekin trupin dhe zemrën.